Service

Kapotte beamerlamp? Beamer die uitvalt? Slecht zicht? Haperende presentatiesystemen? Online-beamers staat voor u klaar om uw probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Geef uw storing door via info@online-beamers.nl of bel: 06-10775724. Binnen 12 uur heeft u een reactie.

Onderhoud

Naast onze reparatieservice bieden wij ook preventief onderhoud van uw beamer aan. Preventief onderhoud van de beamer is noodzakelijk voor een goede kwaliteit en draagt bij aan de levensduur van de beamer en de beamerlamp. Gedeeltelijk kunt u dit zelf oplossen door de stoffilters te reinigen (het liefst een keer per maand). Op ten duur zal er echter ook stof in de beamer komen die niet wordt tegengehouden door de stoffilter. Zonder een dieptereiniging hoopt deze stof zich in de beamer op, waardoor de beamer een sterk verminderde lichtopbrengst geeft of door verstopping oververhit raken. Een jaarlijkse servicebeurt door onze vakbekwame specialist zorgt ervoor dat uw apparatuur in goede conditie blijft en vermindert de kans op storingen en defecten. De beamer wordt geheel gedemonteerd waarna alle optische delen worden gereinigd. Zo kunt u het hele jaar gebruik maken van betrouwbaar materiaal met de juiste instellingen en een goede kwaliteit.

Er zeker van zijn dat uw beamers op tijd worden gereinigd? Wij bieden ook servicecontracten aan voor één of meerdere jaren. Meer informatie over het preventieve onderhoud?
Mail naar info@online-beamers.nl of bel: 06-10775724